Beths sommerhus på Langeland


 

 

 

 

 

Tophyggeligt, lyst og brugervenligt familiesommerhus liggende på sydlangeland.

Adressen er Vildrosevej 22, 5932 Humble og huset ligger på Langelands sydvestkyst 4 km nord for Bagenkop.

Se huset og beliggenheden på Google Maps.

Det har været min families hus i 49 år, vi byggede det selv og nu er det mit helt alene. Træhus, lyseblåt udenpå, hvidmalet indvendigt. Et meget personligt og hyggeligt familiehus. Parkering i rabatten udenfor, lågen er for smal til en bil :o). Frode kommer og slår græsset en gang imellem, så flyt havestole og legesager op på terrassen hvis græsset er langt.

 Huset har to soveværelser, et med to enkeltsenge og et med en dobbeltseng. 4 dyner og 4 hovedpuder, lidt extra tæpper og vattæpper, masser af store puder i sofaen, terrassestole, hynder… Der er en 140 x 200 oppustelig (stik i væggen) luftmadras, hvis det er nødvendigt, det gør det osse muligt at sove ude på den overdækkede terrasse. Der er osse en 1½ mands sovesofa i stuen. Åbent køkken med brødrister, kaffemaskine, el-kedel, nyt gaskomfur/el-ovn/varmluft, stort køleskab (og fryser i skuret). Ingen vaske- eller opvaskemaskine. Spisebord med plade/ 4 eller 6 stole. Hyggelig stue med sofa og et par lænestole. Brændeovn, TV med tagantenne, derfor kun DR1, DR2, Ramasjang, men bjerge af bøger, blade, tegneserier, spil, DVD’er. Net er noget man selv har med på mobilen ;o).  El-radiatorer i alle rum og et lille brusebadeværelse med wc. Der er så rigeligt med porcelæn, glas, fade, skåle, bestik, stavblender, håndmixer m.m. og en lille grill. Det lyserøde skab er mit, men alle andre skuffer og skabe er frit tilgængelige. Alt du selv skal ha med er sengelinned, håndklæder, viskestykker. Der er osse salt, pepper, lidt krydderier, sukker, mel, rengøringsmidler, køkkenruller og alt det man ellers står og mangler. Fyld selv op lidt inden det slipper op, så blir det rart for næste gæst at overtage. Man må gerne ha hunde med, og de må gerne være i senge og møbler hvis du selv har afdækningstæpper med. Der er rådyr i området, så husk at gi din hund noget mod flåter, og tjek dig selv og ungerne inden sengetid.

    

Stor terrasse, halvdelen overdækket. Grunden er indhegnet så hunden kan gå frit. der er ca. 130 m til vandet. Stranden er med sten, men der er badebro med trappe og flot sandbund. Går man mod nord er der fuglereservat og sti hele vejen langs havet til Hesselbjerg strand og Ristinge strand 2-3 km væk, flotte badestrande og lækkert ishus m.m. og wc. Man kan ogse gå mod syd til Bagenkop, 4 km, kræver gode ben, sten, marker og sand.

Nærmeste indkøb er i Bagenkop, 5 km. Brugsen har åbent til 19 alle dage. Skøn lille fiskerby med ishus, kroen, et par spisesteder, dejligt havnemiljø, lille fin antikbutik, und alles. altid mulighed for at købe ind ved vejsiden, sommerbær, æg, grøntsager, lokal kunst og håndværk, honning, jeg ku blive ved…

Ellers skal man til Humble 9 km, kæmpebrugs, Spar, fritidsudstyr og tøj-forretning, der er den bedste bager, sir det bare, de der honningbomber mmmmm.

 Hvad skal man se? Sydspidsen af øen hedder Gulstav, flotte klinter, forever udsigt, vilde heste, Keldsnor fyr, stensamlers himmerige på stranden. Fuglereservater og lystfiskerparadis nærmest alle steder.

 Skovsgård gods, google det, masser at se og gøre for børn og voksne. Langelandsfortet, ret imponerende med ubåd og meget mere.

 Rudkøbing 20 km. er en skøn lille by med dejlige butikker, spisesteder og masser af sommerstemning og færge til Ærø.

 Ristinge klint, Lohals på nordspidsen, Små, smalle stikveje overalt, kør glad og langsomt og lad dig betage af Langelands ro og stille skønhed. Tranekær slot, der er ogse dejligt på Tåsinge, Waldemar Slot, Troense by og endelig er der ikke langt til Svendborg…. en rigtig by med ALT muligt.

Prisen er 2200 kr. pr. uge incl. forbrug.
Jeg leder i øjeblikket efter nogen der kan lave mellemrengøring for en 600-800 kr. Hvis jeg ikke finder nogen, skal man selv gøre rent til de næste gæster.

Skiftedag er lørdag hvis ikke andet er aftalt.

Lad jer friste
:o) Beth & Pippi
20 33 07 52
beth.wedel@birkevang.dk

————————————————————————–

Kalender for 2021.
Uge med RØD er optaget.

jan feb mar apr maj jun jul   aug sep okt nov dec
Uge 1 Uge 5 Uge 9 Uge 13 Uge 18 Uge 22 Uge 26 Uge 31 Uge 25 Uge 40 Uge 44 Uge 48
Uge 2 Uge 6 Uge 10 Uge 14 Uge 19 Uge 23 Uge 27 Uge 32 Uge 36 Uge 41 Uge 45 Uge 49
Uge 3 Uge 7 Uge 11 Uge 15 Uge 20 Uge 24 Uge 28 Uge 33 Uge 37 Uge 42 Uge 46 Uge 50
Uge 4 Uge 8 Uge 12 Uge 16 Uge 21 Uge 25 Uge 29 Uge 34 Uge 38 Uge 43 Uge 47 Uge 51
Uge 17 Uge 30 Uge 39 Uge 52

 

Haveforeningen Birkevang 2024