Fælleshuset


Retningslinjer for booking.

Huset kan rumme ca. 30 personer. Der er 26 polstrede stole og 8 klapstole. Vi har små og store borde, så man kan bygge opstilling som man vil. Terrassen er ikke med i din booking og der må ikke dækkes op udenfor. Man må gerne gå ud og trække luft, men terrassen kan til enhver tid benyttes af Birkevængere.

Du booker huset ved at skrive en mail til faelleshusudvalg@birkevang.dk . Din Booking bliver skrevet på aktivitetskalenderen på hjemmesiden.

Bestyrelsen og diverse udvalg skal huske at booke huset til mødevirksomhed.
Birkevangs børnefamilier, nørklegruppe, fredagsbar, vinsmagere, madhold m.m. kan booke huset et halvår af gangen og flytter gerne dato hvis det står i vejen for et andet meget vigtigt arrangement. Private sammenkomster kan bookes et år frem. Det er “først til mølle”, men da der kun er én juleaften om året kan man ikke regne med at få den hvert år.

Retningslinier for brug af huset.

Den Birkevænger der har booket huset skal selv deltage i arrangementet og er ansvarlig for at bringe Fælleshuset tilbage i den stand man modtog det i. Borde og stole skal på plads, opvaskemaskinen skal afleveres tom. Vinglas vaskes op i hånden og poleres. Køleskabet skal tømmes og gøres rent. Skraldespand skal tømmes og ren pose sættes i. Gulvet skal fejes eller støvsuges (støvsugeren står i garagen) og evt. vaskes.

Ingen arrangementer må spille musik som kan høres udenfor. Døre og vinduer skal lukkes ved midnatstide.
Der må ikke ryges indendørs og der må ikke være husdyr i fælleshuset.

Fælleshuset er bygget for og af Birkevængere. Derfor er det kun os der kan leje huset til fest og fælles begivenheder. Udlejning til GF for Rosenvang og Toftagervej kan lade sig gøre på hverdage.

Hvad koster det?
1 hel dag + til kl. 12.00 næste dag = 400 kr.
Fra aftenen før kl 16 + 1 hel dag + til kl. 12.00 næste dag = 500 kr.
Grundlæggende lejes huset ikke ud på timebasis da ethvert arrangement jo ”spærrer” for andre. Men hvis det drejer sig om få timer, formiddag eller eftermiddag, så kontakt udvalget.

Du kan leje vores festduge, vi har røde med bladmønster, ensfarvede kongeblå og snehvide. De koster 40 kr pr stk, 3 duge for 100 kr, vi vasker og stryger. Viskestykker og håndklæder er til fri afbenyttelse, dem vasker og stryger vi osse.

Nøglen og betaling.
AL udlån af nøgler til fælleshuset forgår via fælleshusudvalget og ikke på Facebook.
Alle betalende arrangementer får udleveret nøgle hos fælleshusudvalgets medlemmer og man betaler via Mobilepay til 20 33 07 52, husk at skrive husnummer. Nøglen afleveres dagen efter.

Pas godt på vores fine fælleshus. Vi håber at det fortsat må være rammen om rigtig meget fællesskab, kreativitet, glæde og mangfoldighed.


Fælleshusets udlån af det KÆMPESTORE partytelt, borde, klapstole og MASSER af service fra garagen.
Læs mere her:


Er I i tvivl om noget? så skriv glad til faelleshusudvalg@birkevang.dk

Bedste hilsner
Anne Marie, Dorthe, Beth, Pernille, Wendy og Mathilde.

 

MobilePay
20 33 07 52

Haveforeningen Birkevang 2024