Fælleshusets udlånsservice


Er dit hus for lille til fest eller er fælleshuset booket? Fortvivl ikke, Vi har skrabet sammen til en veludstyret udlånsservice. Kontakt fælleshusudvalget faelleshus@birkevang.dk hvis der er noget du lige står og mangler til fest i din egen have.

Vi har fået et lækkert STORT telt (tak til Alice & Bjarne) af super kvalitet.5×8 meter, ja du læste rigtigt! Det kræver lidt tid at sætte op/tage ned, men der er brugsvejledning med. Men så kan det virkelig også holde vejret ude og hyggen inde.

3 foldeborde med plads til 8 ved hvert. 2 store borde med plads til 6-8 stykker ved hvert og 12 klapstole.

Kassevis af champagneglas, vinglas, øl/vandglas, drinksglas, snaps, portvin cognacglas. Der er nærmest ikke noget der er ens, men så meget større er charmen og tanken om at det er Birkevangs genbrug fra skraldeskuret får ens Co2 glorie til at stråle.

Middagstallerkner, kagetallerkner, krus og bestik og der kommer sikkert mere til. Det er alt sammen i den stand som forrige låner aflevere det i og så er det op til dig at polere glas om nødvendigt.

Skriv til fælleshusets mail: faelleshus@birkevang.dk og lav en aftale så vi undgår dobbeltudlån af de gode sager og får en mulighed for at dele sol og vind lige.

Haveforeningen Birkevang 2024