Om Birkevang


Det er en helt speciel verden, der åbner sig, når du svinger cyklen ind i Hf. Birkevang, der er en hyggelig tidligere haveforening i Brønshøj, der for en del år siden blev til en andelsforening.

I dette grønne miljø lægger du storbyens stress bag dig og møder i stedet en rolig atmosfære med fristadsagtige undertoner og et stærkt, socialt fællesskab.

På de små veje i Hf. Birkevang leger de mange børn med hinanden i en tryg ramme, ligesom haveforeningen byder på et væld af aktiviteter fra fastelavn og sommerfester mm.

I denne idyl finder du dette lille haveforeningshus, der har status som helårsbolig. Huset er i fin stand, og bortset fra et par vinduer, der trænger til at blive skiftet, kan du flytte lige ind og nyde boligens moderne komfort med blandt andet fjernvarme og fibernet. Boligen er ikke stor, men den er godt indrettet, og giver dig køkken, stue og et værelse samt en ekstra afdeling med badeværelse, et værelse og et walk-in-closet. Huset er holdt i så lyse toner, at humøret automatisk bliver stemt i dur, og på samtlige kvadratmeter er der skruet smagfuldt op for den romantiske kolonihavestil. Det gælder ikke mindst i det stilrene og åbne køkken, der sammen med stuen former ét stort opholdsrum præget af hvidt interiør, mens en væghængt brændeovn fra Lotus byder ind med stilfuld hygge. Køkken-stue-miljøet har udgang til en træterrasse med plads til at samle familie og venner om et måltid fra grillen. Terrassen er ugeneret, og byder på gode soltimer både eftermiddag og aften.

Hele herligheden ligger blot 10 kilometer fra Rådhuspladsen i København og tæt på Brønshøjs skoler, indkøb og offentlig transport.

Vi kunne fortælle meget mere om boligens charme og kvaliteterne i nærmiljøet.

Men kom glad til Hf. Birkevang og oplev det hele selv.

Vi glæder os til at vise dig det såvel det fine hus som det hyggelige område.

Haveforeningen Birkevang 2024