5 Kommentarer


 • David_nr96

  Hvis du ønsker en bedre sikkerhed for din gmail konto, vil jeg klart anbefale Googles to-trins godkendelsessystem. To-trins systemet gør Google næsten 100% hackersikret. Jeg har lige tilmeldt det og det fungerer fint. Det er lidt besværligt at sætte op, men hvis man følger alle vejledninger, kan det ikke gå galt. Se her: https://support.google.com/accounts/answer/180744?hl=da

  juli 22, 2013
 • Helle Andresen nr 168

  Jegv har også fået Hannes mail.

  juli 20, 2013
 • Kenneth_nr94

  Jeg har osse modtaget den. Gemmer den indtil videre.
  Kenneth nr. 94.

  juli 19, 2013
 • Hans_nr165

  Jeg harogså fået mailen. Jeg satte den på ‘spam-listen’ så jeg har den endnu, hvis der bliver brug for den. Gad vide hvordan de er kommet i besindelse af adresserne?

  Det er overraskende at den nigerianske prinsesse er blevet erstattet af en virkelig person fra nær området. Kriminalitetens veje er uransalgie…
  Hans 165

  juli 18, 2013
  • David_nr96

   Der er mange metoder for at få fat i adresser på. Computer virus der f.eks. scanner computeren for alle passwords og e-mail adresser. I dette tilfælde tyder det på at hendes gmail konto password er blevet opsnappet og en ukendt sabotør har logget på og slette alle hendes mails og misbrugt e-mail adresser i hendes gmail-kontaktliste. Samtidigt har hackerne været inde og oprette en mail-forward, så alle hendes mails til den rigtig adresse, blev også sendt videre til hackerne. Alt dette har hun ændret og nu fungere det. Jeg er ikke sikker, men jeg tror hun også har været i direkte kontakt med Google. Som hun skriver i følgende mail som hun har sendt til hendes venner/familie igår:

   “All mails sent to me on hhelth@gmail from around 6 o clock until 15 o clock (igår) has been redirected to a false account by the hackers.

   All my emails have been deleted, as well as all my contacts. I have now restored my contacts, and have stopped the forwarding of mails to the false account.”

   Mvh, David

   juli 18, 2013

Efterlad en kommentar


Navn*

E-mail(vi vidergiver ikke din e-mail)*

Hjemmeside

Din kommentar*

Send kommentar

Haveforeningen Birkevang 2023