3 Kommentarer


 • Hanne_nr120

  Hej Helle – du har selvfølgelig ret i, at man i denne tid skal færdes med forsigtighed i Birkevang. Der er ved indkørsel et skilt med vejarbejde og derudover må man gå ud fra at alle to- og firehjulede trafikanter har lygter på om aftenen/natten. Med hensyn til fodgængere tror jeg man helt naturligt færdes forsigtigt når det er mørkt, det gør jeg i hvert fald – og jeg har også hørt om nogle, der i denne tid bruger lommelygte når de går rundt. Det er jo så bekvemt at langt de fleste har en mobiltelefon og dermed en lommelygte på sig. Men vi er nok mange, der ser frem til at der igen kommer lys over land.

  september 15, 2019
  • helle 108

   Hej Hanne
   Tak for svar 🙂
   Du har da fuldstændig ret i, at de fleste der bor i Birkevang ved, at de skal færdes med forsigtighed for tiden, når de lufter hund eller andet om aftenen. Det ændrer dog ikke ved, at man SKAL markere ved den slags arbejder, hvis der er fare for liv og lemmer. Her er det ikke nok med et par skilte ved indgangen til Birkevang. Man kan rent juridisk ikke forlange at folk skal huske deres mobiltlf. eller have lommelygte med, når de går rundt. Her tænker jeg også primært på gæster eller andre udefrakommende, der jo ikke kender forholdene så godt som os andre. Men tænker ikke, at det er Birkevangs ansvar, men “bygherrens” – så håber snart der sker noget. Kan forstå, at projektet er blevet forsinket! Bedste hilsner Helle

   september 15, 2019
 • helle thunø

  Dejligt, at der snart kommer lys over Birkevang, men mindre godt, at det nu er blevet temmelig risikabelt at færdes på vejene efter kl. 20. Der er ret stor niveauforskel, der hvor der er blevet gravet i forhold til vejen, hvilket selvsagt kan betyde at der er stor risiko for at cyklende og gående kan komme slemt til skade. Hvem der i givet fald kan drages til ansvar for dette ved jeg ikke, men det handler vel også primært om at forebygge inden skaden sker. Ved den slags byggearbejder skal der vel markeres på den ene eller anden måde, så folk ikke brækker arme, ben eller det der er værre.

  september 13, 2019

Efterlad en kommentar


Navn*

E-mail(vi vidergiver ikke din e-mail)*

Hjemmeside

Din kommentar*

Send kommentar

Haveforeningen Birkevang 2023