4 Kommentarer


 • Søren Petersen

  Undskyld. Svende 🙂

  marts 13, 2015
 • Søren Petersen

  Det er en god idé, Svenne.

  Men her kl. 13.30 ved jeg ikke om det er placebo effekten der er slået igennem, men det fornemmes som om der er mere knald på vandet nu !!!!

  Vi må se og følger spændt med 🙂

  Hilsen Søren – 183

  marts 13, 2015
 • Svende

  Vandtrykket bør måske testes hos os på det “yderste led”. Mellem 6-8 om morgenen kan vi næsten ikke gå i bad på grund af lavt tryk. Måske skulle måles her og ikke ved hovedindtaget?

  marts 12, 2015
  • Hanne_nr120

   Indspark fra Per: – Een ting ad gangen. Først måler HOFOR deres leverede vandtryk, derpå kan vi gå videre inde på vor egen matrikel.
   Fra ledningen ude i Mørkhøjvej er der: stikledning til vor målerbrønd. Herfra 3 hovedstophaner, rør, 2 parallelle afgreninger og cirkulære forsyningsrør i “sydkvarteret”, stikledning til parcellerne, stophane, mange steder gamle støbejernsledninger, stophane i huset, lokale forbindelser, varmtvandsledninger og vandvarmer, kold og varmtvandshane, perlator. Har man gennemstrømningsvandvarmer er der en yderligere udfordring.
   Som det ses, er der mange steder et problem kan være lokaliseret.
   Endelig skal vi være opmærksom på, at et for højt tryk kan føre til flere lækager, så det er den rette balance, der skal findes.
   Mere info når vi får tilbagemelding fra HOFOR.

   marts 14, 2015

Efterlad en kommentar


Navn*

E-mail(vi vidergiver ikke din e-mail)*

Hjemmeside

Din kommentar*

Send kommentar

Haveforeningen Birkevang 2023