6 Kommentarer


 • Helle_nr168

  Tak for information. Jeg har også fået et brev. Er pt mest bekymret for selve gravearbejdet inde i min have: bliver det en rende, som en rendegraver skal grave, og som ødelægger hele haven, og hækken? Eller kan dong nøjes med at “skyde” ind, som med fibernettet?

  oktober 18, 2013
  • David_nr96

   Nu bor jeg klods op af stien, så jeg var ikke så opmærksom på gravning i haver. Men hun sagde at der benyttes begge metoder. Afhængig af forholdene. De graver i stierne mellem 30 og 50 cm dybde. Jeg er ikke klar over, om det er samme dybde i haver.

   Mvh, David / 96

   oktober 18, 2013
  • Malene Topp

   Hej

   Da vi fik gravet elledninger ned i 2010, skete dette ved manuelt gravearbejde – to mand gravede en rende fra vejen og ind til vores hus.
   Håber stadig for din haves skyld at dette er tilfældet 😉

   oktober 24, 2013
 • David_nr96

  Nu har DONG (repræsenteret af el-montøren Elkysten) været på besøg hos mig. Her er punktvis de informationer jeg fik:

  – De regner med at starte op i “vinter/forår” perioden, afhængig af frost. Man må nemlig ikke grave i frost-jord.

  – Der er pt. ca. 50 parceller i Birkevang som har luftledninger og som skal ændres til jordledninger.

  – Resten af Birkevangs parceller har jordledninger, men de skal også ændres, da forsyning sker fra gadebelysningens master. Dvs. forsyningen skal ned i jorden for hele Birkevang. Hvorvidt DONG skal ind i husene for de huse der har jordledninger forbundet til nuværende mast, var lidt uklart.

  – Gadelamper, gadebelysningsmaster og disses luftledninger bliver derfor OGSÅ nedtaget!!!

  – BEMÆRK: Da jeg spurgte hvad der sker ved gadebelysningen derefter, sagde damen at det vidste hun ikke og at vores bestyrelse må kontakte kommunen om der bliver opsat nye gadelamper og i så fald, hvem der skal betale for installationen og driften. GYS!!! Hvad siger Birkevangs bestyrelse til det???

  – Der bliver opsat el-skabe rundt omkring i Birkevang. Det er her at hver parcels jordkabel bliver tilsluttet. Flere parceller pr. skab.

  – Vedr. mine advarsler vedr. fibernettet: Hun var godt klar over at der er fibernet og det er noget DONG undersøger (samt alle andre ting der er i jorden). DONG søger gravetilladelser på normalt vis via bla. LER systemet (som Parknet er tilmeldt).

  – Ifølge de papirer som jeg har underskrevet, samt betingelser for aftalen, så har DONG 100% erstatningsansvar, hvis de beskadiger noget. Inkl. fibernettet.

  – Projektet koster mig nul kroner.

  – Som sagt: Når DONG kommer på besøg hos dig, så oplys hvor fibernettet kommer ind i din parcel. DET ER VIGTIGT AT DONG NOTERE DETTE PÅ DEN SKITSE SOM DONG HAR MED PÅ BESØGET! Der kan nemlig godt være forskel i forhold til den dokumentation som Birkevang og Parknet allerede har.

  Mvh,
  David / 96

  oktober 17, 2013
  • Michael Hoff

   Hej alle i Birkevang
   Efter at have været i telefonisk kontakt med kabelsupport i DONG kan jeg oplyse om, at der IKKE er planer om at nedtage gadebelysningen i forbindelse med det kommende arbejde. Jeg ved ikke om der midlertidigt kan komme afbrydelser.
   Mvh Michael nr 122 på vegne af bestyrelsen

   oktober 24, 2013
 • Thomas_nr32

  Hej David.

  Tak for info. Jeg kan læse i bestyrelsesreferaterne, at de har arbejdet en del med denne problemstilling, så der har allerede i et stykke tid været en dialog mellem DONG og birkevangs bestyrelse.
  Men nu sker det åbenbart, så nu skal der velsagtens arbejdes hurtigt.

  Vh Thomas.

  oktober 15, 2013

Efterlad en kommentar


Navn*

E-mail(vi vidergiver ikke din e-mail)*

Hjemmeside

Din kommentar*

Send kommentar

Haveforeningen Birkevang 2023