5 Kommentarer


 • Linda

  I 109 synes vi ikke, at det er blevet bedre. Der er også svingninger over døgnet- værst om formiddagen.

  oktober 25, 2015
 • Lone

  Ikke den store forskel – men ikke så svingende som før.

  oktober 25, 2015
 • David_nr96

  Jeg synes at vandtrykket er blevet bedre. Ikke voldsomt meget bedre, men nok til at jeg lagde mærke til det efter udskiftningen. Men nu er jeg så meget tilvænnet, at jeg ikke kan huske forskellen… men jeg er helt klart tilfreds!

  oktober 23, 2015
 • Svende Claus Svendsen

  Vandtrykket steg den dag, der var havefest, da Per skruede op for hanen til den sydlige del af området. Siden har vandtrykket været fint og stabilt. Ændringerne i forhold til vandtilførelsen har ikke ført til øget vandtryk. Det behøves heller ikke. Trykket er som sagt fint her, og det har det været siden august.

  oktober 22, 2015
 • Hans Friborg 165

  Jeg har bemærket en markant forbedring af vandtrykket – og mere stabilt over døgnet

  oktober 22, 2015

Efterlad en kommentar


Navn*

E-mail(vi vidergiver ikke din e-mail)*

Hjemmeside

Din kommentar*

Send kommentar

Haveforeningen Birkevang 2022