5 Kommentarer


 • Lea Andersen

  Jeg er helt enig med David!!! Det er vanlig procedure at varsle naboer før en fest, og så skal man også have lov til at holde fest! Vi bor stort set lige så tæt som i en etage ejendom så samme regler lyder rimeligt.

  Denne debat kunne dog godt tyde på at det ville være en god ide at tage emnet op på generalforsamlingen og få lavet nogle regler alle skal overholde.

  Mvh Lea,119

  september 05, 2011
 • David_nr96

  Jeg mener at man SKAL have mulighed for at lave fest og larm i Birkevang. Vi er jo mange der holder os unge og har brug for at gå amok! MEN… tag hensyn: kontakt naboerne og brug https://www.birkevang.dk og give besked om tidspunkt for festen. Jeg ved godt at der intet står i vores regulativ om disse type sager, men jeg ville da tro at man skal holde musikken indendørs med lukket vinduer efter kl. 22 på hverdage og efter kl. 24 på fredage og lørdage.

  Ved at give “fest” varsel nogle uger før, giver man også mulighed for at Birkevængere, som er voldsom sensitive overfor lydtryk, kan nå at arrangere et andet sted at sove i byen. Jeg har selv boet i etageejendomme på f.eks. Vesterbro, og det helt normalt at man varsler i ens eget opgang og nabopgange. Men ingen forbud!

  Jeg har altid kæmpet for at Birkevang burde have et fælleshus hvor der netop kan gives mulighed for private store fester. Med larm.

  Men det er da klart at man må finde en måde, hvor alle behov og hensyn bliver dækket. Men forbud: det hjælper ikke og slet ikke i Birkevang! Jeg garantere for at folk holder fest… uanset forbud! Folk elsker at have det sjovt!

  Mvh,
  David / 96

  september 05, 2011
  • Helle_nr168

   Og hvad så, hvis man selv havde planlagt at sidde i sin egen have og grille med et par venner, eller med børn og små børnebørn – fx pga egen fødselsdag???
   Det duer bare ikke, hvis genboen så larmer derudaf med 210 dB – ikke engang til kl 22, som er politiets grænse, også fredag-lørdag!!!

   september 05, 2011
 • Helle_nr168

  Jeg kan tilføje, at jeg kom hjem lørdag aften / nat kl 1 med toget fra Odense, over to timer forsinket pga signalproblemer på Hovedbanen. Og søndag skulle jeg have formiddagskaffebesøg af min datter, svigersøn og de to små, som jeg ikke havde set siden juni. Så jeg havde ufattelig meget brug for min nattesøvn…
  Så kan jeg – beklager!!! – ikke så godt bruge dén der med, at “det kan jeg godt klare et par gange om året”, Carsten / 158! Og slet ikke, når man har haft en søn i Irak som soldat…

  september 05, 2011
  • Helle_nr168

   Med det sidste ( søn i Irak ) mener jeg bare, at når man så bagefter er røget i stress-sammenbrud mm, har man ENDNU mere brug for sin søvn

   september 05, 2011

Efterlad en kommentar


Navn*

E-mail(vi vidergiver ikke din e-mail)*

Hjemmeside

Din kommentar*

Send kommentar

Haveforeningen Birkevang 2023