3 Kommentarer


 • Beth_nr2

  Det ville være en god ide at bestyrelsen præsenterer hjemmesiden for nye Birkevængere. Der ligger jo et væld af nyttige oplysninger som kan komme en ny Birkevænger til gode.
  Bestyrelsen kunne få den nyindflyttedes mailadresse, sende den til webudvalget som så kan oprette kodeord, så man kan komme på hjemmesiden hurtigt efter indflytning.
  Jeg ved ikke om I har en velkomstfolder. Hvis det er tilfældet, vil det se godt ud med en kort introduktion til hjemmesiden da det vil være stedet at hente informationer om hvad der sker i Birkevang.

  Bedste hilsner
  Beth i nummer 2

  april 17, 2012
 • Beth_nr2

  Jeg kan på det hjerteligste tilslutte mig Lines forslag om dagsorden og referat. Det er altid spændende at følge med i hvad bestyrelsen arbejder med :o)

  Angående overskriften “skal du ha hjælp til hjemmesiden” vil jeg mene at det er webudvalget man skal henvende sig til.
  Brug webudvalgets kontaktformular på hjemmesiden, så får alle medlemmer af webudvalget beskeden og vi tager evt. forslag op på vores møder. Akuthjælp, adgangskoder og forståelsesproblemer tar vi med det samme :o)

  Bedste hilsner
  Beth i nummer 2

  april 14, 2012
 • Line_nr130

  Det vil være et fremskridt, når bestyrelsen oplyser, hvornår der skal være bestyrelsesmøde, hvor og med hvilken dagsorden. Og efterfølgende offentliggør referatet fra mødet.
  Venligst
  Line Varhede

  april 13, 2012

Efterlad en kommentar


Navn*

E-mail(vi vidergiver ikke din e-mail)*

Hjemmeside

Din kommentar*

Send kommentar

Haveforeningen Birkevang 2023