2 Kommentarer


 • Inger Abel

  Hej Tove

  Jeg har ikke et svar til dig lige nu, men jeg kan fortælle dig, at punktet om vandmålere og aflæsning af disse, vil være et punkt på vort næste bestyrelsesmøde den 19. maj kl. 19.30. Du er selvfølgelig altid velkommen til at deltage.
  Jeg ved endnu ikke hvor mødet afholdes, da kontorbygningen er under ombygning, men du kan orientere dig via mig, når tiden nærmer sig.
  kh

  Inger (bestyrelsesmedlem)

  april 22, 2015
 • Tove Jørgensen

  Vandmålere

  I sin tid var der, mig bekendt, ingen krav til hvor, vi ville have vores radiomodul siddende. For os var det logisk, at det blev sat på i vores kælderbadeværelse, hvor der er afløb fra vask, vaskemaskine og tørretumbler. Da jeg er skimmelsvamp-allergiker, er der stort fokus på luftfugtighed, som bliver fulgt nøje v.hj.a. hygrometer, og der bliver dagligt udluftet flere gange om dagen, men selv med en frysepose omkring radiomodulet, kan det jo ikke undgås, der vil være luftfugtighed i rummet – fryseposen kan jo aldrig udelukke al form for fugtighed, så vi må jo nok belave os på at skulle anskaffe et nyt modul med jævne mellemrum. Jeg har observeret, at andre radiostyrede apparater i huset slår fra, hvis man støvsuger på eller omkring apparatet. Kunne det være det, der er problemet? Det virker ærligt talt, som om de leverede moduler er af en noget tvivlsom kvalitet. Kunne vi ikke i stedet for selv aflæse vores målere, som vi gør til Dong og Hofor, det ville da spare os for mange ærgrelser og penge. Hilsen Tove i nr. 124

  april 17, 2015

Efterlad en kommentar


Navn*

E-mail(vi vidergiver ikke din e-mail)*

Hjemmeside

Din kommentar*

Send kommentar

Haveforeningen Birkevang 2023