8 Kommentarer


 • Claus 184

  Hej Camilla,

  Jeg vil gerne høre mere 🙂

  februar 26, 2017
  • Lone Tonsgaard

   Jeg er også interesseret…

   marts 08, 2017
  • Camilla idorn

   Hej Claus og Lone
   Jeg har først set jeres beskeder nu. Jeg har fundet en løsning der passer bedre/billigere til vores behov pt.
   Det er Gomore privat biludlejning. Det kan jeg godt anbefale hvis man ikke kører så meget/ofte. Man betaler ikke for et medlemskab.
   Mvh Camilla

   marts 09, 2017
 • Camilla idorn

  Tak for svar David. Ærgerligt at det ikke blev til noget. Jeg vil kigge på deres nuværende betingelser 🙂
  Mvh Camilla

  februar 11, 2017
 • Camilla idorn

  Hej,
  Jeg faldt lige over dette gamle opslag om delebilsordning. Er der nogen der ved hvad status på det er? Er det blevet droppet eller iværksat? Hvis det på nogen måde stadig er aktuelt (eller kunne blive aktuelt) er Kristoffer og jeg (nr 27) meget interesseret i at høre mere 🙂
  Mvh Camilla

  februar 11, 2017
  • David_nr96

   Hej Camilla,
   Det blev aldrig til noget, da der ikke var nok folk (dvs. 5 medlemmer.) til at opnå rabat på kontingent. Siden den gang, har jeg købt en brugt bil for ca. 2,5 år siden. Om LetsGo’s betingelser er fortsat de samme, ved jeg ikke. Jeg er dog fortsat passiv medlem hos LetsGo. Jeg vil anbefale at du kontakter Letsgo og/eller se deres website for at tjekke betingelser for sådanne rabatordninger. Den gang skulle der 10 medlemmer til, for at de placere en vogn i vores nærhed.

   Mvh, David / 96

   februar 11, 2017
 • David_nr96

  Hej Helle, Ved 5 Letsgo medlemmer i Birkevang, opnår vi stor rabat på den månedlige kontingent: Normalpris 220 kr og rabatpris: 96 kr.. Ved 10 Letsgo medlemmer i Birkevang, er det muligt at placere 1 bil (valg af model er til forhandling) i Birkevang eller lige udenfor Birkevang.

  Det må være bestyrelsen der tager stilling til en evt. holdeplads på parkeringspladsen. Parkeringspladsen er jo officielt forbeholdt gæsteparkering og ifølge vores reglement, så skal parcelejere holde deres bil på deres eget parcel/holdeplads. Det er en politisk beslutning, om det er rimeligt at der gøres plads til en delebil på Birkevangs parkeringsplads. Hvis det viser sig at vores bestyrelse er imod, så kan Letsgo ansøge kommunen om oprettelse af holdeplads udenfor Birkevang… men tæt på. Alle Letsgo delebiler i hele København (inkl. evt. placeret bil i Birkevang) er tilrådighed for alle Letsgo medlemmer.

  Hertz Delebiler er alt for dyrt i drift og kontingent (se deres webside) og i øvrigt en kommerciel firma. Letsgo er en non-profit forening hvis mål er at finde de bedste løsninger til de billigste priser. Det er jo ikke alle der har abonnement hos Politiken og der er jo risiko for at Politiken rabatten forsvinder. Der ud over: Letsgo har MANGE FLERE biler. Flere modeller/klasser at vælge imellem og placeret mange flere steder i kbh.. Letsgo online-bestillingssystemet fungere super og virker også på smartphones.

  Letsgo har rigtignok en holdeplads ved Brønshøj Torv, men det er “combi” klassen som er mellemklassen. Jeg plejer at bruge mini-bilen som er det billigste og den nærmeste er placeret i Uglevej ved Frederikssundsvej. Jeg tager bare bus 5a for at hente bilen. Nogle gange er der “udsolgt” i f. eks. Uglevej. Men bookingsystemet viser automatisk alternativer som har holdeplads tæt på (sørme med angivelse af antal km fra Uglevej)

  Ergo: Første skridt er at få 1 person mere fra Birkevang. For så er vi 5 og kan opnå den store kontingent rabat. Når det har været så svært at få fat i 1 person, så er det jo nok meget, meget svært at få fat i 6 personer så vi bliver 10. Der går nok lang tid, før det sker! Men jeg mener bestemt at det er realistisk at vi bliver 5. Har du lyst??!!
  Mvh, David

  juni 15, 2013
 • Helle Andresen nr 168

  Hej David.
  Jeg er lidt i tvivl: jeg synes, at du tidligere har skrevet, at vi måske kunne få en delebil-holdeplads i Birkevang? Men det er da ikke plads til på vores lille p-plads ( delebilerne kan jo også bruges af alle LetsGo- medlemmer der bor andre steder?
  Jeg kan se, at LetsGo ellers har nærmeste holdeplads oppe i Brønshøj nær Brønshøj Torv, og nær fx Hertz Delebiler ( der i øvrigt har et rogtigt godt permanent tilbud til folk, der har abonnement på Politiken ).
  Hilsen Helle

  juni 15, 2013

Efterlad en kommentar


Navn*

E-mail(vi vidergiver ikke din e-mail)*

Hjemmeside

Din kommentar*

Send kommentar

Haveforeningen Birkevang 2023