En kommentar


 • Anders_nr63

  Svar til David

  Når du vælger at kommentere vores forslag inden generalforsamlingen, føler vi os nødsaget til lige at få nogle ting omkring vores situation på plads.

  Da vi i sin tid købte grunden var fibernet endnu ikke på tale og beslutningen om fibernet blev taget mens vores hus var under opførelse. Vi havde derfor ingen muligheder for at tilslutte os men vi tilkendegav at vi gerne ville tilsluttes så snart vores hus var færdigt.

  Vi vil gerne understrege at vi betaler for fibernet på lige vilkår som alle andre. Der udover skal vi selv bekoste at få fibernet ind i huset (anslået pris ca. 12.000 Kr.) Derfor er det ikke korrekt når du skriver at vi ikke har en merudgift, da vi jo dermed kommer til at betale ca. 12.000 Kr. ekstra for den samme ydelse som du og andre Birkevængere har fået. Og det alene fordi vi ikke kunne (men gerne ville) tilsluttes.

  De forhold du beskriver, er jo at parceller med fibernet har kunne drage økonomisk fordel af at vi ikke kunne tilsluttes, da det har gjort det samlede bud billigere.

  Vi går ud fra at dette ikke har været tilsigtet og derfor stiller vi forslaget.

  Håber at det kan afklare nogle af dine tanker vedrørende vores forslag.

  Signe & Anders nr. 63

  marts 20, 2014

Efterlad en kommentar


Navn*

E-mail(vi vidergiver ikke din e-mail)*

Hjemmeside

Din kommentar*

Send kommentar

Haveforeningen Birkevang 2023