10 Kommentarer


 • Anne -Marie 142

  Jeg kan anbefale en vvs’er der er i gang med at lave min fjernvarme.
  Han virker meget kompetent.

  Kenn Jensen, blikkenslagerfirmaet Jensen &Jensen APS
  Marielundsvej 378, kælderen th
  2730 Herlev
  Tlf.
  20220030

  Hilsen Anne-Marie 142

  februar 05, 2015
 • Else_nr88

  Hej
  Jeg har så haft besøg af en VVS mand, for at se på fjernvarmen, især problemer med varmt vand – jeg har en Tarm vandbeholder. Diagnosen var, at varmtvandsbeholderen er tilkalket, og så er den forøvrigt også ret tæret i bunden, som jeg jo selv kan se, hvis jeg ellers ligger på gulvet inde i hjørnet osv.
  Den er ca 15 år gammel, og jeg tænker om andre, der fik varmtvandsbeholder fra starten, har skiftet beholder.
  Jeg har givet navn og nummer til Søren i 183, hvis andre vil bruge ham VVS Jakob. Han fortalte, at han kommer i en anden haveforening, hvor han har så mange kunder, at han gir procenter på timelønnen.
  Hilsen
  Else 88

  januar 27, 2015
 • Casper128

  Hej allesammen. Det er vigtigt, at man jævnligt får renset filteret på fjernvarmen. Der sidder også filter på centralvarmen, men det stopper sjældent til.
  Men HUSK der skal lukket for trykket på hanen ved filteret. vigtigt.
  Hvis det ik hjælper, er det nok gennemstrømningsdelen der er kalket til.
  Yderligere kan din returvands termostat stå for lavt. Det giver altid problemer om vinteren.
  (Man kan indstille den meget lavt om sommeren, for at få max afkøling på fjernvarmevandet )
  Hej

  januar 27, 2015
 • Hanne_nr120

  Synes det er vigtigt at skelne mellem fjernvarme og vandtryk, det er forskellige ting. Vandtrykket i Birkevang har ikke noget med fjernvarmen at gøre.
  Mht fjernvarme har vi ingen problemer, har præcist den temperatur, vi beder vores anlæg levere. Men anlægget skal selvfølgelig holdes ved lige: der skal være vand på anlægget, det skal udluftes, termostaterne virke, pumpen fungere osv.
  Mht brugsvand har vi længe godt kunne tænke os et højere vandtryk, men Københavns Energi er ikke nemme at tackle, så derfor en opfordring til at kontakte dem, hvis man har problemer. Men inden da bør man selvfølgelig tjekke sine egne installationer og så må man sige at en gennemstrømningsvandvarmer er uegnet i et område med lavt tryk – det giver simpelthen problemer med det varme vand.

  januar 22, 2015
 • Ulla i 44

  Vi har/ havde også problemer med varmen, fik en VVS ud, han kunne konstaterer at der ikke var vand på anlægget, det er fortsat ikke optimalt med varmen, men vi fryser ikke. Mht påfyldning af vand er jeg jer svar skyldig, VVS manden klarede det
  Håber det kan være til hjælp
  Vh Ulla og Connie 44

  januar 22, 2015
 • Helle 168

  Jeg er med på et fælles tjek, Else! 🙂

  januar 11, 2015
 • Else_nr88

  Hej
  Jeg har også brug for en Vvs er, der ved noget om fjernvarme.
  Er der nogen der kan anbefale et firma ?
  Jeg har hørt flere gå og mokke sig over at fjernvarmen ikke fungerer, så måske kan vi slå os sammen til et større chek.
  Skriv her eller kontakt mig på 26364955.
  Hilsen
  Else nr 88

  januar 11, 2015
 • silke

  Hej

  Vi er næsten lige flyttet ind (01.12.14) og har også problemer med vandttrykket, eller det vil sige der er bare intet tryk hvilket er lidt irriterende med bad osv.. tænkte også vi ville ringe til en vvser, men det lyder som om det er et problem i birkevang og ikke kan betale sig..

  mvh silke 108

  januar 09, 2015
 • per munch-andersen

  Kære Søren og Helle. Temperaturforskellen mellem vand ind og vand ud skal være så stor som muligt = maksimal køling. Der er dog praktiske grænser. KE’s hjemmeside skru
  iver nok noget om det. Der er rigtig mange penge i varme, og mange spildte penge i et dårligt fungerende varmeanlæg. Mit råd må være at kontakte en VVS fagmand.
  Angående vandtryk: Mange i birkevang har valgt en gennemstrømningsvandvarmer. Efter min mening et meget dårligt valg. Vi har notorisk et ret lavt vandtryk her i kvarteret, noget som vandforsyningen godt ved og ikke skammer sig over! Dette trykproblem giver dårlig forsyning af varmt vand. Anbefaler kgen henvendelse til VVS fagmand.

  januar 08, 2015
 • Helle 168

  Jeg har haft problemer med fjernvarmen siden før jul, troede at det måske var min pumpe den var gal med. Men før jeg bestiller en dyr vvs-mand, vil jeg da gerne høre, om andre også har varmeproblemer?
  Jeg har de sidste uger måttet supplere med en olieradiator inde i stuen, for at kunne holde varmen; fjernvarmen trækker kun stuetemperaturen op på ca 14 grader.
  Jeg har ingen problemer med varmt vand.
  Men mit vandtryk er ofte lavt.

  Venlig hilsen Helle / 168

  januar 08, 2015

Efterlad en kommentar


Navn*

E-mail(vi vidergiver ikke din e-mail)*

Hjemmeside

Din kommentar*

Send kommentar

Haveforeningen Birkevang 2022